Protein Pancakes met banaan

Bananen pancakes zijn een belangrijk ontbijtproduct voor veel fitnessliefhebbers.

Dit  gemakkelijke recept kun je gebruiken voor je overheerlijke banaan eiwit pancake en kan je favoriete ontbijt worden.

Ingrediënten

  • 1 grote rijpe banaan
  • 2 grote eieren
  • 1 scoop (35g) Vanille- of banaan Whey
  • 1 scoop (35 g) havermout

Benodigdheden

  • Koekenpan
  • Blender

Voedingswaarde

  • Ontbijt, Lunch, Avondeten
  • 4 á 5 portie(s)
  • 5 minuten voorbereiding
  • 5 minuten kooktijd
  • 115 kilocalorieën per portie
  • 15 gram eiwitten
  • 15 gram koolhydraten
  • 2 gram vet

Bereidingswijze

1. Doe de banaan in stukjes snijden en doe deze samen met de eieren in een blender en mix het.

2. Voeg het eiwitpoeder en de havermout toe aan de blender en verwerk dit tot een glad mengsel.

3. Zet eerst een koekenpan op een matig vuur en laat deze opwarmen.

4. Giet 1/4 van het beslag in je voorverwarmde koekenpan, in een ronde vorm van ongeveer 5 cm breed. Als je wilt, kun je de pannenkoeken wat dikker maken, doe dan na 20 seconden nadat je het beslag hebt ingegoten een beetje er bovenop gieten.

5. Wacht ongeveer 45 seconden of wacht tot de onderkant goudbruin is, gebruik dan een spatel om de pannenkoek om te draaien en kook nog eens 45 seconden. Herhaal dit totdat je geen beslag meer hebt.

6. Top eventueel met je favoriete toppings.

Deel met je vrienden